Tuinaanleg & ontwerp

Tuincreaties & ideeën naar uw budget

Niet alleen het creeëren van tuinen maar ook service en naservice behoren tot onze diensten. Onze mensen beschikken over het materiaal en de knowhow om al uw tuinideeën om te zetten in werkelijkheid.

Voor alle werkzaamheden wordt er natuurlijk eerst vrijblijvend een prijsofferte opgesteld zodoende u rustig uw budget kan vooropstellen!

De aanleg van zwemvijvers en het planten van buitenmaatste bomenen solitairs in diverse maten is één van onze specialiteiten.

Groendienst

Uw woning verdient een prachtig groen verlengstuk. Daar willen wij u graag bij helpen. Onze grote troeven? Volledig gedocumenteerde serres, een boomkwekerij van 70.000 vierkante meter en een team van deskundigen dat u maar wat graag adviseert! Geïmporteerde planten kiezen wij persoonlijk uit in het land van herkomst. Zodoende kunnen wij u een nooit aflatende kwaliteit garanderen.

Een van onze sterke punten is ook het verlenen van advies; onze vakbekwame mensen helpen u graag verder. Ook tuinontwerp is een van onze troeven: onze tuinarchitecte en wij zorgen voor het volledig ontwerp en uitvoering van uw tuin. Bestrating, verlichting, vijver, zwemvijver en terrassen. We maken van uw tuin een oase van rust.

Ook renovatie, onderhoud en zwemvijvers zijn bij ons in goede handen.

Bij Mampay & Zonen is uw tuin in goede handen. Wij bieden u duizenden grote en kleine planten. Gekruid met ons deskundig advies.

Uw plannen, onze planten

In ons centrum is alles aanwezig om van uw tuin een schitterende oase van rust te maken. Van het volledige plaatje - tuinarchitectuur is een van onze diensten - tot invulling en afwerking. Geen inspiratie? Onze serres, met talrijke planten, sierheesters en vaste planten, helpen u daar snel overheen. Verder vindt u bij ons ook allerhande meststoffen, potgronden, sproeistoffen en bloempotten.

Wij werken samen met tuinaannemers/tuinaanleggers

daarvoor hebben we een speciaal afhaalpunt waar aannemers hun bestelling kunnen afhalen voor en na onze openingsuren.

Onze ontwerpers

Kevin Mampay
Herentalsebaan 67 • 2240 Viersel
0495/36 83 54
info@makeconcepts.be

Isabelle Vermeulen
Van den Nestlaan 5 • 2520 Broechem
Tel.: 03/770 86 61
Fax: 03/770 86 62
isabelle_vermeulen@skynet.be